2021 – Taber Masken

Bag scenen

Scenemester

Scene og kulisser

Lyd og lys

Koreografi

Make Up, hår og parykker

  • Lisbet Mogensen (Face & Body)
  • Perniller Roger Pedersen (Frisør P)

Bag scenen

Niels Peter Elgaard; Back Up

Lars Simonsen (Hadsten Blomster) Blomster tl alle medvirkende 

Kostumer

Foto

  • Revyen

Administration

Det husker vi

Favrskov Revyen 2021 Taber Masken blev indledt med Poul Sørensen i rollen som forsagt betjent, der desværre var blevet overflyttet til Hadsten, fordi han for mange år tilbage havde været lidt for nærgående over for en kvinde til en julefrokost med slet skjult hensyn til tidens MeeToo eskapader.

Kun 14 dage før revyens premiere fik en af revyens bærende aktører Tina Vejby forfald og formanden måtte i al hast ud at kigge efter et alternativ. Da Tina ikke blot er en erfaren aktør men også en dygtig sanger var det en stor opgave. Valget faldt på Karina Schwartz og revyens nye instruktør Anders Wadsholt formåede ikke alene at gøre Karina klar men han fik også hele holdet rigtig godt ud over rampen:

Anette Lyngaa og Jan Erik Elgaard diskuterede om strengt forbudt i grundet var mere end blot forbudt og om man kan kimse og studse, hvis man ikke ved, hvad det er man gør, når man gør det. Nummeret er siden opført at de professionelle revyer Forårsrevyen og Ganløse Revyen.

Lars Boye Brandt var herligt uskyldig som Adam i Syndefaldet, der bare sådan ønskede sig en partner, men som bestemt ikke blev begejstret over Eva i skikkelse af Tina Bruun, da hun først dukkede op i den sjove sketch skrevet af Eigil Jakobsen. Lisbeth Gaba havde skrevet en anden sjov sketch om en selvhjælpsgruppe, der gjorde det mere end svært at være terapeut. Anette Lyngaa viste atter sit talent for at lære udenad, da hun i monologen Frantz i næsten 3 minutter kunne fortælle om da Fabrikant Frederik Frederiksen fejrede familiens førstefødte, Franzes firetyvende fødselsdag ved udelukkende at anvende ord der begynder med F.

Året bød også på en nyskrevet blues af Jan Erik Elgaard om den lokale politiske komet Simon Buus og den hed naturligvis Simon Buus Blues og Karina Scwartz fik i sangen Sprit alting af vist sin berettigelse som solosanger i revyen. Nummeret var skrevet på melodien Lyse Nætter og med ny tekst af  Anders og Eskil Wadsholt. Tina Sundgaard Bruun var en vellignende Mette Frederiksen i kombien Mettemor og havde også rollen som Bitten, der havde rekvireret en sæddoner men i stedet belv besøgt af babyfotografen (Poul Sørensen) i forvekslingssketchen Billedsprog.

Årets tema havde den dobbelttydige titel “Taber Masken” og der var naturligvis stadig masser af coronareferencer og dog en lettelse over, at man dels kunne møde op uden maske og at der kun var ganske få begrænsninger i spilleperioden. Det betød også at der igen kom mere end 500 publikummer igennem tælleapparaterne.

Glenn Rasmusen stod atter for koreografien til både indgangssang og udgangssang og til nummeret Klippet eller ej, skrevet på det gamle Grand Prix hit med næsten samme navn.

Billeder fra revyen

 

Videoer fra revyen

Der er endnu ingen videoer fra årets revy