2023 – Deruda´

Bag scenen

Scenemester

Scene og kulisser

Lyd og lys

Koreografi

Make Up, hår og parykker

  • Lisbet Mogensen (Face & Body)
  • Perniller Roger Pedersen (Frisør P)

Bag scenen

Niels Peter Elgaard; Back Up

Lars Simonsen (Hadsten Blomster) Blomster tl alle medvirkende 

Foto

  • Revyen

Administration

Det husker vi

Favrskov Revyen 2023Fik titlen Deruda’ og lagde ud med en startsang skrevet af Tina Vejby på den gamle Gasolin-melodi af samme navn. Revyen fik også besøg af Thomas Helmig, der var træt af, at han ikke havde fået udsolgt til sin koncert i Århus, fordi der var Musik På Toppen i Hadsten samme dag. Det var atter en gang jan Erik Elgaard, der forsøgte sig ud i parodiens kunst i en omfortolkning af nummeret Stupid Man, der i Tina Vejbys version kom til at hedde Stadig Mand.

Instruktionen var for tredje gang lagt i hænderne på Anders Wadsholt, der demonstrerede sin evne til at optimere aktørernes milimetertætte timing i nummeret Milimeterdemokratiet, skrevet af Lisbeth Gaba.

Byens rutinerede skribent Ove Rosenkvist havde skrevet en smuk lille vise Køkkensnak med en overraskende pointe om det nye køkkens tilblivelse i Kulturhuset Sløjfen og Kim Solbjerg Petersen tog kegler i et andet lokalt nummer Kommunen rundt om de mange oplandsbyer i Favrskov. På den gamle keld Heick melodi Ganløse – Vanløse demonstrerede aktørerne evnen til udenadslære, da de huskede rækkefølgen på hele 48 landsbyer.

Anette Lyngaa Kristensen var forrygende i nummeret Tænketank Favrskov, hvor hun på blændende vis og fejlfrit sprang over alle L’erne i sin lange tekst, da kommunen jo skal spare L.

Karina Scwartz var en vellignende Sara Bro som i Sara og Modpolerne havde fået Jesper Buch i skikkelse af Kim Solbjerg Petersen, Jens Werner i skikkelse af Jan Erik Elgaard og Inger Støjberg i skikkelse af Tina Bruun i studiet til at diskutere de breve som de havde modtaget fra seerene. Denne gang var det en østjysk  borgmester, som var misundelig på de dygtige aktører i den lokale revy og en tidligere borgmester der var ked af sit kedelige efternavn, særligt når han var sammen med udenlandske kolleger og Jesper Buch kunn ehurtigt meddele, at han af den grund er ude mens Jens Werner menet, at de begge med den rette holdning kunne gå hele vejen til finalen. Inger Støjberg mente foreslog et navneskifte, det havde hun selv haft succes med i sit nye parti, som hun egentlig havde overvejet skulle hedde Jydedemokraterne.

Bogholderen, der sidste år havde forsøgt sig som standupkomiker afslørede at han hedder Esben og kom igen med sin læspende Randersdialekt og nye (gamle) platte farvitser. Der var også gensyn med de fire Hadsten Kvinder Kisser, Britta, Solveig og Susanne, der denne gang var kommet til Costa Del Sol, hvor de atter en gang måtte acceptere at den irriterende Susanne løb af med opmærksomheden fra de tre øvrige.

Poul Sørensen havde atter rollen som Favrskovs borgmester Lars Storgaard som med stor rutine på sin velkendte måde både bød velkommen og bandt revyens numre sammen med sjove anenkdoter og begivendheder og personer i kommunen og formåede som altid at improvisere og nævne flere af de publikummer som netop den aften var til stede i salen.

 

Billeder fra revyen

 

Videoer fra revyen

Der er endnu ingen videoer fra årets revy