2022 – Mod lysere tider

Musikere

Musik

Bag scenen

Scene & kor

  • Tom Jensen

Scene og kulisser

Koreografi

Make Up, hår og parykker

  • Lisbet Mogensen (Face & Body)
  • Perniller Roger Pedersen (Frisør P)

Bag scenen

Niels Peter Elgaard; Back Up

Lars Simonsen (Hadsten Blomster) Blomster tl alle medvirkende 

Kostumer

Foto

  • Revyen

Administration

Det husker vi

Favrskov Revyen 2022 fik undertitlen; Mod lysere tider, der skulle markere, at vi efter en tid med corona igen kunne kigge se lyst på tingene.

Og med den forrygende startsang Så’ der revy skrevet af Tina Vejby på tidens store sommerhit Solhverv blev der lagt fra land med fuld fart. Tina Vejby var tilbage på scenen, der denne gang derfor havde hele fem dygtige kvindelige aktører på holdet. Tina Vejby smeltede alle hjerter da hun på melodien Why me sang om hjertestien og Kollerup Enge og særligt den lokale helt NC.

Steen Elgaard sang nummeret orkesterrock så hele salen gyngede og det gav revyen en mulighed for at præsentere det dygtige revyorkester, så orkestret for en gangs skyld kom i fokus.

Coronatidens store TV-personlighed Phillip Faber var på scenen i skikkelse af Jan Erik Elgaard og han havde taget en række sange med fra De små synger. Sangene heri var dog i mellemtiden blevet for krænkende og den gode Phillip Faber måtte derfor synge en ny sang, på melodien Lille Lise. Den handlede om Lille Mette, der ikke kunne lide Mink og som derfor gav dem én på frakken og smed dem op i stakken.

Karina Schwartz og Anette Lyngaa gav den i nummeret Drengene som to mænd, der var rigtig store i slaget, indtil ders koner viste sig, så fik piben en anden lyd.

Poul Sørensen havde skrevet nummeret Banko, som han selv som den lidt for godtroende ægtemand medvirkede i sammen med Tina Bruun som hans knap så trofaste hustru og Anette Lyngaa, som hendes veninde.

Jan Erik havde fundet det mest kiksede tøj frem og forløste i sin egen tekst “Det’ bare fordi” en ny figur, som i det daglige var bogholder men som med de mest slidte far-jokes fordrev sin fritid som standup-komiker og efter salens reaktion at dømme, så var det netop hans fortvivlende forsøg, der gav størst pote. Nummeret er siden opført af de professionelle revyer Forårsrevyen og Ganløse Revyen.

Travelling Wilburys-nummeret Handle with care blev i Tina Vejby Kristensen og Hanne Møllgaards version til nummeret Handl da her med en kraftig opfordring fra alle revyens medvirkende om at handle lokalt.

Ruslands invasion i Ukraine blev markeret med den lidt bevægende fællessang En enkelt sang om frihed, hvor hele salen sang med.

 

 

 

Billeder fra revyen

 

Videoer fra revyen

Der er endnu ingen videoer fra årets revy